An website 2.png

OVER AN DE WITTE

Na het voltooien van 2 universitaire studies aan de UvA, heb ik sinds 1994 verschillende management- en directiefuncties vervuld in het bedrijfsleven (met name in de Communicatie, Media en IT branche). Mijn praktijk voor Mediation & Coaching is hieruit ontstaan. Inmiddels werk ik al vele jaren met veel passie en plezier fulltime als Registermediator, EFT-Therapeut en Personal Coach. Ik doe dit op geheel eigen wijze: nuchter en analyserend, confronterend waar nodig. Maar ook hartelijk. Ik ben geen “geiten wollen sok", “zwever” of “meeprater”.

Mijn achtergrond ligt grotendeels in de Communicatie en Media. Ik ben gefascineerd door hoe mensen met elkaar communiceren. Communicatie (en vaak het gebrek er aan) ligt ten grondslag aan vele conflicten, misverstanden en verwijderingen binnen privé- en werkrelaties. Een luisterend oor, het herkennen van (vastzittende) interactiepatronen en het stellen van de juiste vragen, maakt mensen bewust. Dit is het begin van een blijvende verandering.

MfN-Scheidingsmediator | EFT-Relatietherapeut | Personal Coach
Ik ben gediplomeerd familierechtmediator, EFT-therapeut en Personal Coach.

—> Als Registermediator houd ik mij aan het Reglement en de Gedragsregels van de Mediatorsfederatie Nederland (het MfN). Ik ben eveneens aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en ik sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) met de specialisatie familierecht. Ik ben tevens werkzaam als Scheidingsmediator voor DAS Rechtsbijstand.
—> Als EFT- (relatie)therapeut (Emotionally Focused Therapy) ben ik opgeleid bij Stichting EFT Nederland. U kunt mij eveneens vinden op de website van EFT Nederland.
—> Als kindercoach voor met name scheidingskinderen heb ik mijn opleiding gevolgd bij het Expertise Centrum Kind en Scheiding. Zowel tijdens als na de coaching/mediation van de ouders begeleid ik vaak ook de kinderen.

U vindt in mij...
Een ervaren professional met hart voor haar cliënten. Mijn motto: What you see, is what you get!

MfN_Registermediator.jpg
eftknop.png