An website 2.png

OVER AN DE WITTE

Na het voltooien van 2 universitaire studies aan de UvA, heb ik sinds 1994 verschillende management- en directiefuncties vervuld in het bedrijfsleven (met name in de Communicatie, Media en IT branche). Mijn praktijk voor Mediation & Coaching is hieruit ontstaan. Inmiddels werk ik al vele jaren met veel passie en plezier als fulltime MfN-registermediator, EFT-Therapeut en Personal Coach. Ik doe dit op geheel eigen wijze: nuchter en analyserend, confronterend waar nodig. Maar ook hartelijk. Ik ben geen “geiten wollen sok", “zwever” of “meeprater”. U vindt in mij een ervaren professional met hart voor haar cliënten.

Ik ben gefascineerd door hoe mensen met elkaar communiceren. Communicatie (en vaak het gebrek er aan) ligt ten grondslag aan vele conflicten, misverstanden en verwijderingen binnen privé- en werkrelaties. Een luisterend oor, het herkennen van (vastzittende) interactiepatronen en het stellen van de juiste vragen, maakt mensen bewust. Dit is het begin van een blijvende verandering.

- MfN-registermediator
Als MfN-registermediator sta ik ingeschreven bij het MfN en houd ik mij aan het reglement en de gedragsregels van de Mediatorsfederatie Nederland. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) met als specialisatie familierecht. Ik ben daarnaast werkzaam als Scheidingsmediator voor DAS Rechtsbijstand.

- EFT-(relatie)therapeut / Personal coach
Als EFT-)therapeut (Emotionally Focused Therapy) ben ik opgeleid bij Stichting EFT Nederland. U kunt mij eveneens vinden op de website van EFT Nederland. Als gediplomeerd coach en systeemtherapeut mix ik EFT, systeemtherapie en communicatietechnieken.

- Kindercoach voor scheidingskinderen
Als kindercoach voor met name scheidingskinderen heb ik mijn opleiding gevolgd bij het Expertise Centrum Kind en Scheiding. Zowel tijdens als na de coaching/mediation van de ouders begeleid ik (desgewenst en afhankelijk van de leeftijd) ook de kinderen. Tijdens een mediation is er speciale aandacht voor alle afspraken rondom de kinderen.

MfN_Registermediator.jpg
eftknop.png