Oude verroeste auto.jpg

AN DE WITTE MEDIATION & COACHING

Vastgeroest, samen of alleen… Als alles 'gedoe' oplevert. In uw privéleven of uw werk. Dan kan externe hulp in de vorm van een Relatietherapeut, (Scheidings)mediator of Personal Coach een uitkomst zijn. U bent hier aan het juiste adres.

MfN-scheidingsmediator / Rechtbankmediator

Mediation werkt. Niet alleen door de aanmerkelijk lagere kosten dan bij een juridische procedure en de snellere doorlooptijd, maar ook doordat alles wat besproken wordt onder de geheimhouding valt. U kunt vrijuit praten, ook als de mediation uiteindelijk niet slaagt. De oplossing wordt bovendien door uzelf gekozen waardoor er draagkracht is om deze in de praktijk te brengen. Dit is belangrijk als u samen verder wilt (moet) als ouders.

EFT-(Relatie)therapeut

In een (lange) relatie kan het voorkomen dat u elkaar ergens onderweg "kwijtraakt". Onbedoeld en ongemerkt. Als relatietherapeut/-coach begeleid en ondersteun ik u om te ontdekken wat u samen (nog) verbindt. Ik werk op basis van EFT (Emotionally Focused Therapy), Systeemtherapie en Communicatietechnieken. De praktijk wijst uit dat dit een doeltreffende en succesvolle combinatie is.

Personal (Mental) Coach

Bent u op een punt aangekomen dat uw leven, uw relatie en/of uw werk niet lekker loopt? Zijn er strubbelingen die iedere keer terugkeren? Samen analyseren we waar u tegenaan loopt en werken we stapsgewijs toe naar inzicht en verbetering. We werken aan zelfvertrouwen en zelfwaardering om de regie in eigen hand te nemen.

Kindercoach voor scheidingskinderen

Als kindercoach begeleid ik kinderen zowel tijdens als na de scheiding van hun ouders. Kinderen krijgen een centrale en speciale plaats in de mediation of een coachingstraject. Ik voer gesprekken met hen over (de gevolgen van) de scheiding en hun wensen en gedachten hierbij.