Oude gekleurde barkrukken.jpg

SCHEIDINGSCAFÉ 'T GOOI - 5 NOVEMBER 2015

SCHEIDEN EN KINDEREN, WAT NU?

Als je gaat scheiden komt er heel wat op je af. Waar moet je beginnen? Wat moet er uitgezocht en geregeld worden? Hoe vertel je het de kinderen? In de achtbaan van emoties dienen er vele zakelijke aspecten te worden geregeld. An de Witte Mediation organiseert daarom op donderdag 5 november Scheidingscafé 't Gooi in samenwerking met Bankeniers. Een informatieve avond waar een team van deskundigen een overzicht geeft van de belangrijkste aspecten van een scheiding. Een avond vol antwoorden voor iedereen die met een scheiding te maken heeft of krijgt. Locatie bibliotheek Bussum. Toegang is gratis.

VOOR WIE?

Overweeg jij een scheiding, zit je er middenin of ben je al gescheiden? Dan ben je van harte welkom. Ons doel is voorlichting geven over wat er bij een scheiding komt kijken, waar je aan moet denken en waar je op moet letten. De aanwezige experts houden een korte presentatie over hun vakgebied waarna er alle gelegenheid is om hen 1 op 1 vragen te stellen.

Aan bod komt: zorg voor de kinderen, het opstellen van een ouderschapsplan en convenant, kinder- en partneralimentatie, de echtelijke woning, hypotheken, financiën, verzekeringen, fiscale aspecten, pensioenen en niet te vergeten de emoties rondom een scheiding. Is de avond voor jou te kort? Maak dan een vrijblijvende vervolgafspraak met een van de experts, zodat je jouw vragen (persoonlijk of telefonisch) kunt voorleggen.

PROGRAMMA - DONDERDAG 5 NOVEMBER 2015

Inschrijven is niet noodzakelijk, maar verzekert u wel van een plaats.

19.30 uur: Inloop

19.45 uur: Welkomstwoord

20.00 uur: Nieuwsflits o.l.v An de Witte

20.15 uur: Korte presentaties van de deskundigen

21.15 uur: Persoonlijke gesprekken met deskundigen

22.15 uur: Afsluiting

LOCATIE: BIBLIOTHEEK BUSSUM

Bibliotheek Bussum, Wilhelminaplantsoen 18, Bussum. De ingang van het Scheidingscafé is aan de zijkant van de bibliotheek. Je kunt naar binnen via een witte deur (aan de kant van de markt/parkeerplaatsen) en vervolgens doorlopen naar de eerste etage, zaal 4 en 5. Daar zal een gastvrouw je opwachten.

PARKEREN

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de kerk aan het Wilhelminaplantsoen. Na 18.00 uur kun je er gratis parkeren. De parkeergarage "Nieuwe Brink" nabij de Scapino, en ook het parkeerterrein bij het gemeentehuis zijn op loopafstand van de bibliotheek. Meer informatie: parkeren in de buurt van bibliotheek Bussum.

Deskundigen van Scheidingscafé 't Gooi, 5 november 2015