ruzie klaslokaal.jpg

OVER DE DOCENTEN

De trainingen opstellen convenant en opstellen ouderschapsplan worden gegeven door WWM opleidingen en trainingen, opgericht door drs. An de Witte en mr. Veleda van 't Westende Meeder.

Mr. Veleda van ’t Westende Meeder – Van ’t Westende Meeder Advocatenkantoor
Veleda van ’t Westende Meeder heeft ruim 20 jaar haar Advocaten- en Mediationpraktijk in Amersfoort. Zij is gespecialiseerd in personen- en familierecht, jeugd(straf)recht, psychiatrisch recht en Mediation (MfN). In al die jaren heeft zij al menig echtscheiding verzorgd en al vele convenanten en ouderschapsplannen geschreven en beoordeeld.

Veleda is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en volgt menig training en cursus om haar kennis actueel te houden. Naast de trainingen voor WWM, verzorgt zij trainingen voor de Vereniging BOPZ Advocaten Utrecht (VBAU). Veleda is sociaal, betrokken, efficiënt en vakkundig.

Drs. An de Witte – An de Witte Mediation & Coaching
An de Witte heeft ruim 10 jaar haar eigen Mediation & Coachingspraktijk met vestigingen in Huizen en Amersfoort. Haar achtergrond ligt in het bedrijfsleven (Communicatie) waar ze zo'n 20 jaar werkzaam is. Ze is gefascineerd door hoe mensen met elkaar communiceren. Communicatie (en vaak het gebrek er aan) ligt ten grondslag aan vele conflicten, misverstanden en verwijderingen binnen werk- en privérelaties.

Als MfN-scheidingsmediator, relatietherapeut en scheidingscoach (voor volwassenen en kinderen) komt An op alle vlakken van haar werk in aanraking met het schrijven, lezen en beoordelen van convenanten en ouderschapsplannen. Heldere en realistische afspraken tussen partijen vormen de basis voor een goed 'nahuwelijk'. U vindt in An een hartelijke, no-nonsens en ervaren professional die staat voor haar cliënten.