LOCATIE SCHEIDINGSCAFÉ 'T GOOI

BIBLIOTHEEK BUSSUM

Scheidingscafé 't Gooi wordt gehouden in de Bibliotheek Bussum, Wilhelminaplantsoen 18, Bussum. De avond wordt niet in de bibliotheekruimte zelf gehouden, maar in een zaal op de eerste verdieping. De toegang is aan de zijkant van de bibliotheek. Je gaat naar binnen via een witte deur (aan de kant van de markt) en loopt door naar de eerste etage, zaal 4 en 5. Een gastvrouw zal je daar ontvangen.

SCHEIDINGSBOEKEN

De bibliotheek koppelt in de maand voorafgaand aan het Scheidingscafé 't Gooi een scheidingsthema. Je kunt alle boeken rondom het thema 'Scheiden en kinderen' vinden in een speciaal ingerichte hoek van de bibliotheek. Het is zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen, alleen of met de kinderen.

PARKEREN

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de kerk aan het Wilhelminaplantsoen. Na 18.00 uur kun je hier gratis parkeren. De parkeergarage "Nieuwe Brink" nabij de Scapino en het parkeerterrein bij het gemeentehuis zijn eveneens op loopafstand van de bibliotheek. Hier vind je meer informatie over parkeren in de buurt van bibliotheek Bussum.