Potloden felgekleurd.jpg

KOSTEN EN WERKWIJZE

Als u uw kind(eren) wilt laten deelnemen aan een KIES groep, bent u eenmalig een vast bedrag kwijt. Deelname aan een KIES groep van vier sessies kost 165 euro (excl. btw) per kind. Iedere groep wordt bij ons begeleid door een KIES omgangsbegeleider en een KIES coach. Het traject is helder en overzichtelijk:

  • We starten met een gesprek (meestal telefonisch) met de ouders: hierin leggen we kort uit wat KIES is.
  • We kijken op welke dagen er plaatsen beschikbaar zijn. Broertjes en zusjes komen bij elkaar in de groep (tenzij de leeftijden erg uit elkaar liggen of u dit anders wenst).
  • De 4 bijeenkomsten voor kinderen duren 1 uur. Dit gebeurt in een groep van maximaal 8 kinderen.
  • Kinderen krijgen een mapje waarin ze hun eigen materiaal kunnen bewaren. Aan het eind van de vier sessies mogen ze de map mee naar huis nemen.
  • We eindigen het KIES-traject met een gesprek met alle ouders van de kinderen uit een groep waarin we de bevindingen met u delen.

Na betaling van de factuur en de schriftelijke toestemming van beide ouders start het traject.

Op locatie
Als wij een groep op locatie verzorgen (zoals op scholen of in buurthuizen), is het mogelijk om het aantal bijeenkomsten uit te breiden naar bijvoorbeeld 6 of 8 sessies. Wij maken graag een offerte op maat.

Individuele begeleiding
Voor de individuele gesprekken met kinderen geldt een uurtarief van 65 euro, excl btw. Voor gesprekken met broertjes en zusjes tegelijk geldt een uurtarief van 85 euro, excl btw. De individuele gesprekken worden door 1 KIES begeleider gevoerd.

Vergoeding door Ziektekostenverzekeraar
De kosten van de KIES groep komen bij sommige verzekeraars in aanmerking voor een vergoeding. De hoogte van de vergoeding hangt af van de door u afgesloten aanvullende polis. Vraag dit na bij uw verzekeraar.