EXPERTS SCHEIDINGSCAFÉ 'T GOOI - 5 NOVEMBER 2015

Scheiden en kinderen, wat nu? Het Scheidingscafé is een plek waar je op een laagdrempelige en vrijblijvende manier informatie vindt over alles wat er bij een scheiding komt kijken. Het is bedoeld voor mensen die denken aan scheiden, in scheiding liggen of iemand kennen die met deze problematiek te maken heeft. Doel van deze informatieve avond is voorlichting en verbinding.

De statistieken liegen er niet om: 1 op de 3 huwelijken eindigt in een scheiding, 70.000 kinderen per jaar krijgen de verdrietige boodschap dat hun ouders uit elkaar gaan en 1 op de 5 scheidingen eindigt in een vechtscheiding. Scheidingscafé ’t Gooi wil mensen voorlichten over wat er bij een scheiding met kinderen komt kijken.

Tijdens het Scheidingscafé worden er presentaties gegeven en is er volop gelegenheid om 1 op 1 met onze deskundigen verder te praten of een vervolgafspraak te maken:

Schrijf je nu in of stel een vraag via ons reactieformulier. Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar verzekert je wel van een plaats. Er wordt discreet met de vragen en gegevens omgegaan.