Gekleurde stiften.jpg

LOCATIE EN DATA KIES GROEPEN

De KIES groepen worden doorgaans gegeven in Laren of Naarden door An de Witte en Karin Heijmans. Ook op andere plaatsen in Nederland hebben wij mooie ruimtes tot onze beschikking. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden voor een KIES groep bij u in de buurt.

Individuele begeleiding
Individuele begeleiding van scheidingskinderen wordt het hele jaar door verzorgd in zowel het Gooi, Flevoland als Friesland. In 2 tot 4 sessies (dit kunt u zelf kiezen) doorloopt An de Witte met het kind verschillende aspecten van de scheiding. Deze vorm van begeleiding kan met broertjes en zusjes tegelijk, maar ook 1 op 1 sessies zijn mogelijk. Mail naar info@andewitte.nl voor informatie en mogelijkheden.

Groepen op locatie
Vanaf 4 deelnemers verzorgen wij KIES groepen op locatie. Dit kan in een buurthuis, school of een ruime vergaderzaal met goede voorzieningen zijn. Ook hier geldt de indeling in leeftijdscategorie (5 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar) en een maximum van 8 deelnemers. Mail info@andewitte.nl voor informatie en mogelijkheden. Wij verzorgen ook langere trajecten van bijvoorbeeld 6 of 8 bijeenkomsten.

Inschrijven
U kunt uw kind(eren) direct aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.