CONVENANT OPSTELLEN EN BEOORDELEN

Op het moment dat cliënten aan tafel afspraken hebben gemaakt over de afronding van hun scheiding, is het belangrijk dat deze afspraken goed worden vastgelegd in een convenant. Dit voorkomt discussies, misverstanden en gedoe achteraf. Het opstellen, maar ook beoordelen van een convenant (bijvoorbeeld in conflictsituaties na scheiding) vergt gedegen kennis van zaken.

WWM opleidingen en trainingen
WWM opleidingen en trainingen is opgericht door drs. An de Witte (MfN-registermediator en communicatiespecialist) en mr. Veleda van 't Westende Meeder (advocaat en MfN-registermediator). Zij hebben al vele jaren een eigen mediationpraktijk, met als specialisatie familiezaken. Zij begeleiden cliënten (en hun kinderen) niet alleen tijdens de scheiding, maar ook daarna als er onenigheid is over (de uitvoering) van bijvoorbeeld het convenant.

Convenant opstellen en beoordelen
Een convenant opstellen is geen 'invuloefening'. Het vergt maatwerk, kennis en ervaring. Om er voor te zorgen dat een convenant achteraf geen bron van ergernis of conflict wordt bij partijen, hebben Veleda en An hun kennis en ervaring gebundeld om te komen tot een degelijke, heldere opzet van een convenant met vele tips en handvatten om zelf uw convenant op te stellen of te verfijnen.

Doelgroep
Mediators, bemiddelaars, coaches en andere professionals die in hun praktijk/werk te maken hebben met het opstellen of beoordelen van convenanten.

Onderdelen van de training
- Doel van een convenant
- Rol van de professional
- Onderdelen van een convenant
- Beoordelen van een convenant
- Theorie / jurisprudentie
- Praktijkvoorbeelden
- Tips
- Valkuilen

Locatie en parkeren
We hebben meerdere locaties in Amersfoort tot onze beschikking. Hierdoor zijn we flexibel in het plannen van de trainingen en in het aantal deelnemers. Op 18 april 2017 zal de locatie zijn:
Inloophuis "De ontmoeting"
De Bekroning 2
Amersfoort
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor en nabij de locatie.

In-house trainingen
De trainingen van WWM opleidingen en trainingen worden ook op maat gemaakt voor organisaties en instanties. Vraag gerust naar de mogelijkheden en een offerte.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen 255,00 euro excl. btw. Dit is inclusief studiemateriaal.
Inschrijven kan via info@andewitte.nl of via het inschrijfformulier.

PE-punten MfN
Aan deze training is door het MfN 4 PE-punten toegekend.

Factuur
Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met daarin nadere gegevens. De factuur dient te worden voldaan voor aanvang van de training.

Inloophuis "De Ontmoeting". Adres: De Bekroning 2 te Amersfoort, tel. 033 - 456 28 05

Inloophuis "De Ontmoeting". Adres: De Bekroning 2 te Amersfoort, tel. 033 - 456 28 05

Convenant opstellen flyer A5 v4 #1.png
Mediatorsfederatie_Nederland_Kwaliteitsregister_PE.JPG