8925310_l.jpg

(SCHEIDINGS) COACHING

(life) Coaching
Zit u niet lekker in uw vel? Gaat het thuis niet lekker, zijn er strubbelingen op het werk, piekert u veel en slaapt u slecht, is er gewoonweg teveel (tegelijk) gebeurd? Dan kunt u wel een duwtje in de rug gebruiken. Samen kijken we wat er speelt, waar dit vandaan komt en waar de oplossingen kunnen liggen. Praten helpt! Stap voor stap werken we met behulp van bewezen methoden en technieken aan verbetering. De verandering begint bij uzelf en ik help u hier graag bij.

Scheidingscoaching
Ex-partners en bijna ex-partners kunnen gevangen zitten in een negatieve manier van communiceren die hen en hun kinderen niet gelukkig maakt. Hoe doorbreekt u dit? Boosheid, frustratie, verdriet en ergernis stapelen zich op. Als de communicatie steeds uitzichtlozer dreigt te worden, is het tijd om de negatieve spiraal te doorbreken. Voor u als ouders, maar zeker ook voor de kinderen.

Wat is scheidingsbegeleiding?
Al vele jaren begeleid ik ouders die in scheiding liggen of gescheiden zijn. Hoewel het ouders over het algemeen niet ontbreekt aan de wil om een goed 'nahuwelijk' te hebben (voor henzelf en voor hun kinderen), blijkt dit in de praktijk niet altijd even makkelijk te zijn. In scheidingscoaching werk ik met een stappenplan. We gaan allereerst aan de slag met de communicatiepatronen. Dit inzicht is de eerste stap in het doorbreken van de negatieve spiraal. U krijgt inzicht in deze patronen en welke effecten ze op u en de kinderen hebben. Daarna volgen stap voor stap handvatten hoe u situaties anders kunt aanpakken om te komen tot open en transparante communicatie. Dit zal rust geven aan u en aan de kinderen.

Werkwijze
Mijn werkwijze is praktisch, concreet en zonder poeha. Gebaseerd op bewezen methoden en technieken. Meer weten? Neem dan contact op via info@andewitte.nl of via het contactformulier.